Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Supaya ancase kang bakal dikandhakake ana sajroning pacelathon

Supaya ancase kang bakal dikandhakake ana sajroning pacelathon isa ditampa kanthi cetha, rembugan kudu ....

a. ngambra-ambra

b. jumbuh karo bab kang diomongake

c. ngayawara

d. milih-milih sapa kang diajak rembugan


Jawaban : b. jumbuh karo bab kang diomongake


Pembahasan:

Nalika lagi omong-omong luwih becik ora ngambraambra, cukup apa sing perlu diomongake bae supaya ora ngayawara lan dadi gossip kanggo wong liya, lan apa sing arep diomongake kalaksanan.

Posting Komentar untuk "Supaya ancase kang bakal dikandhakake ana sajroning pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com