Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Jlentrehna kang dimaksud metodhe apalan ing sesorah

Jlentrehna kang dimaksud metodhe apalan ing sesorah!


Jawaban :

Metodhe iki biyasane digunakake wong sing lagi sinau bab pidhato, yaiku naskah sing wis dicawisake sak apik-apike banjur diapalake. Kakurangane metodhe iki yaiku amarga konsentrasine marang apalan, pocapane monoton ora ana irama, pidhatone kaya wong maca teks.

Posting Komentar untuk "Jlentrehna kang dimaksud metodhe apalan ing sesorah"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com