Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa ancase metodhe naskah ing sesorah

Apa ancase metodhe naskah ing sesorah?


Jawaban :

Tujuan metode iki yaiku bisa ngendhani kakurangan lan kaluputan amarga metodhe iki wis nyawisake teks sadurunge kanthi bener lan becik. Ananging kakurangan metodhe iki yaiku pamicara ora bisa bangun komunikasi antarane pamicara karo pamiarsane.

Posting Komentar untuk "Apa ancase metodhe naskah ing sesorah"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com