Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa sing dikarepake kanthi anane sadranan

Apa sing dikarepake kanthi anane sadranan?


Jawaban :

Supaya wong-wong ing kono padha eling menawa mbesuke uga bakal ngalami mati

Posting Komentar untuk "Apa sing dikarepake kanthi anane sadranan"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com