Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa sing ditindakake wong-wong sing padha nyekar ing pasarean

Apa sing ditindakake wong-wong sing padha nyekar ing pasarean?


Jawaban :

Ndongakake marang arwah kang sumare ana ing kana

Ngirim dongo ing makame arwah sing wis kondur ing ngayuning Gusti Allah

Posting Komentar untuk "Apa sing ditindakake wong-wong sing padha nyekar ing pasarean"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com