Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Tulisna ancas sesorah kanthi cara teks

Tulisna ancas sesorah kanthi cara teks!


Jawaban :

Kanthi ancas supaya ora mlenceng karo tujuan sakawit, ora kliru lan wektu kang sumadya winates. Dene yen ana rembug-rembug liyane antaraning pejabat lan masyarakat diterusake ana ing acara sarasehan utawa temu wicara.

Posting Komentar untuk "Tulisna ancas sesorah kanthi cara teks"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com