Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Para pejabat utawa punggawaning negari, mligine ana upacara-upacara

Para pejabat utawa punggawaning negari, mligine ana upacara-upacara resmi migunakake cara sesorah sing kepriye?


Jawaban :

Sesorah utawa sesorah cara naskah utawa teks kuwi juru pamedhar sabda kudu ngasta naskah nalikaning sesorah banjur diwaca sawutuhe. Cara iku biyasane digunakake para pejabat utawa punggawaning negari, mligine ana upacara-upacara resmi.

Posting Komentar untuk "Para pejabat utawa punggawaning negari, mligine ana upacara-upacara"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com