Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sebutna telu bae kang kudu ana ing teks pacelathon

Sebutna telu bae kang kudu ana ing teks pacelathon!


Jawaban :

Kang kudu ana ing teks pacelathon yaiku kaya mangkene.

a. Wujude guneman.

b. Jeneng paragane ditulis.

c. Sawise jeneng paraga diwenehi tandha wacan titik loro (:).

d. Guneman ditulis ing jero tandha kutip ("....")

e. Katrangan panggonan, wektu, lan swasana ditulis ing jero tandha kurung ( ).


Posting Komentar untuk "Sebutna telu bae kang kudu ana ing teks pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com