Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa sing kudu digatekake menawa ngandharake sesorah

Apa sing kudu digatekake menawa ngandharake sesorah?


Jawaban :

Bab sing kudu digatekake yaiku pawongan sing sesorah kudu bisa medharake kanthi cetha/gamblang perkara apa kang kudu dimangerteni dening wong akeh.

Posting Komentar untuk "Apa sing kudu digatekake menawa ngandharake sesorah"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com