Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Nalika sesorah, swarane ora oleh lirih, lan ora oleh banter. Babagan iki kudu gatekake

Nalika sesorah, swarane ora oleh lirih, lan ora oleh banter. Babagan iki kudu gatekake ....

a. wicara

b. wiraga

c. wirama

d. wirasa


Jawaban : a. wicara

Pembahasan :

Wicara iku ana sinambungane karo banter rindhike swara nalika macakake sesorah, supaya pamirsa bisa mudheng isine sesorah iku.

Posting Komentar untuk "Nalika sesorah, swarane ora oleh lirih, lan ora oleh banter. Babagan iki kudu gatekake"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com