Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Budi pekertine wong kang nindakake pacelathon

Budi pekertine wong kang nindakake pacelathon kaya ing ingisor iki

a. Guneman ora waton guneman, nanging guneman kudu nganggo waton (aturan)

b. Ngadege, lungguhe, obahe tangan, uga becik nganggo waton

c. Swarane, banter lirihe becik nganggo waton

d. Polatane utawa pasuryan uga nganggo waton. Aja nganti mencereng-mencereng upamane

d. Intonasine (lagune) uga nganggo aturan, ora angger bengok-bengok

Posting Komentar untuk "Budi pekertine wong kang nindakake pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com