Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Titikan teks pacelathon

Teks pacelathon iku duwe titikan yaiku kaya mangkene


a. Katulis kanthi wujud dialog

b. Gunakake ukara kandha

c. Isine pangajak lan panerang

d. Cacahing paraga loro utawa luwih

e. Gunakake ukara cekak aor

Posting Komentar untuk "Titikan teks pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com