Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa sing diarani udhik-udhik

Apa sing diarani udhik-udhik?


Jawaban : Nyebar beras kuning karo dhuwit kang ana tampah mau minangka tandha amal lan sedekah

Posting Komentar untuk "Apa sing diarani udhik-udhik"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com