Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sesorah bisa uga kasebut

Sesorah bisa uga kasebut ....

a. tembang

b. geguritan

c. pidhato Jawa

d. pacelathon


Jawaban : c. pidhato Jawa

Pembahasan :

Sesorah utawa pidhato Jawa utawa tanggap wacana yaiku jlentrehake idhe utawa pokok pikiran kanthi wujud tembung-tembung kang diucapake marang wong akeh.

Posting Komentar untuk "Sesorah bisa uga kasebut"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com