Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sebutna paugeran nyemak lan ngrungoake pacelathon

Sebutna paugeran nyemak lan ngrungoake pacelathon!


Jawaban :

Dene wong kang nyemak lan ngrungokake pacelathon kudu gatekake paugeran-paugeran, kayata ing ngisor iki.

a. Topik utawa bab kang diomongake ana ing pacelathon kuwi.

b. Sapa wong kang nindakake pacelathon.

c. Papan anggone nindakake pacelathon.

Posting Komentar untuk "Sebutna paugeran nyemak lan ngrungoake pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com