Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sebutna bab kang diaturake ing pangarep-arep

Sebutna bab kang diaturake ing pangarep-arep!


Jawaban :

Bab-bab kang diaturake yaiku kaya mangkene.

a. Nyuwun donga pangestu supaya sing digayuh ing adicara mau bisa kaleksanan kanthi becik.

b. Nyuwun pangapura menawa adicara kang katindakake ana kekurangane utawa kaluputane.

Posting Komentar untuk "Sebutna bab kang diaturake ing pangarep-arep"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com