Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Nulis Pacelathon

Nulis Pacelathon - Nalika nyusun teks pacelathon, ana bab sing kudu dadi kawigaten, yaiku ukara sing digunakake kudu saur-sauran (gentenan ngomong). Teks pacelathon kerep digunakake tembung pitakon apa, sapa, kepriye, ing ngendi, lan kapan. kang kudu ana ing teks pacelathon yaiku kaya mangkene.

a. Wujude guneman

b. Jeneng paragane ditulis

c. Sawise jeneng paraga diwenehi tanda wacan titik loro (:)

d. Guneman ditulis ing njero tanda kutip (" ....")

e. Katrangan panggonan, wektu, lan swasana ditulis ing jero tanda kurung ( )

Posting Komentar untuk "Nulis Pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com