Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ngubah teks pacelathon dadi narasi

Ngubah teks pacelathon dadi narasi - Titikane teks narasi sing paling bisa dititeni yaiku nganggo ukara langsung. Nalika teks pacelathon digawe crita narasi, yaiku kudu ngowah ukara langsung dadi ukara ora langsung. Amarga narasi yaiku karangan utawa paragrap, kang nyritakake kedadeyan kanthi wektu kang runtut saka wiwitan nganti pungkasan

Posting Komentar untuk "Ngubah teks pacelathon dadi narasi"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com