Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Nalika pungkasan pidhato lan dipungkasi kanthi tembung matur nuwun, iku klebu

Nalika pungkasan pidhato lan dipungkasi kanthi tembung matur nuwun, iku klebu ....

a. surasa basa

b. wasana basa

c. purwaka basa

d. panuwun


Jawaban : B. Wasana basa

Pembahasan:

Wasana basa iku surasa adicara panutup lumrahe dipungkasani kanthi tembung matur nuwun utawa Assalamualaikum Wr. Wb

Posting Komentar untuk "Nalika pungkasan pidhato lan dipungkasi kanthi tembung matur nuwun, iku klebu"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com