Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kepriye tata carane nulis pacelathon

Kepriye tata carane nulis pacelathon?


Jawaban :

Tata-carane nulis pacelathon yaiku kaya ing ngisor iki. 

a. Nemtokake wujude pacelathon.

b. Nulis jenenge paraga.

c. Sawise jeneng paraga nganggo tandha titik loro (:). 

d. Pacelathon ditulis nganggo tandha petik loro kang nuduhake ukara langsung.

e. Nulisake keterangan arupa papan, wetu, lan swasanane ana ing jero kurung (...).

Posting Komentar untuk "Kepriye tata carane nulis pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com