Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Karo wong luwih tuwa gunakake basa

Karo wong luwih tuwa gunakake basa ....

a. ngoko alus

b. ngoko

c. krama

d. Indonesia


Jawaban : c. krama


Pembahasan :

Karo wong sing luwih tuwa nggunakake basa krama, dene karo kanca sapadha-padha utawa luwih enom gunakake basa ngoko

Posting Komentar untuk "Karo wong luwih tuwa gunakake basa"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com