Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kanggo menehi pitutur lan ngajak ing babagan kabecikan, iku klebu

Kanggo menehi pitutur lan ngajak ing babagan kabecikan, iku klebu ....

a. isine pidhato

b. ringkesaning pidhato

c. ancase pidhato

d. tuladhane pidhato


Jawaban : c. ancase pidhato

Pembahasan :

Ancase pidhato yaiku menehi hiburan, menehi pitutur, lan ngajak-ajak.

Posting Komentar untuk "Kanggo menehi pitutur lan ngajak ing babagan kabecikan, iku klebu"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com