Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kagunane krama lugu ditujokake nomer

Gatekna ukara-ukara ing ngisor iki!

1. Kanca padha kanca sing wis raket, akrab

2. Guru marang kepala sekolah sing sepantaran

3. Wong sing nembe kenal

4. Murid utawa tilas murid menyang guru-gurune

Kagunane krama lugu ditujokake nomer ....

a. 1 lan 2

b. 2 lan 3

c. 3

d. 4


Jawaban : C. 3


Pembahasan :

Krama lugu digunakake kanggo kaya mangkene

a. Wong sing nembe kenal

b. Dhokter menyang pasien

c. Wong dodol menyang wong tuku

Posting Komentar untuk "Kagunane krama lugu ditujokake nomer"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com