Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ing ngisor iki adat Jawa sing isih butuhake paragan sesorah, kejaba

Ing ngisor iki adat Jawa sing isih butuhake paragan sesorah, kejaba ....

a. upacara mantenan jangkep
b. sunatan (supitan)
c. pacelathon padinan
d. upacara sedhekah gunung


Jawaban : c. pacelathon padinan

Pembahasan:

Sesorah biasa ditindakake wong Jawa, utamane yen ana upacara-upacara adat. Adat Jawa sing isih butuhake paragan sesorah ing antarane kaya mangkene.

a.. Upacara mantenan jangkep.

b. Sunatan (supitan).

c. Upacara sedhekah gunung, lan sapanunggalane.


Posting Komentar untuk "Ing ngisor iki adat Jawa sing isih butuhake paragan sesorah, kejaba"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com