Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Basa sing digunakake nalika maragakake pacelathon

Basa sing digunakake nalika maragakake pacelathon - Basa kang digunakake nalika rembugan kudu jumbuh karo sapa sing diajak pacelathon, kaperluane apa, lan ing ngendi nindakake pacelathon kasebut.

Umpamane kaya ing ngisor iki

a. Bocah cilik karo bocah cilik (ngoko lugu)

b. Diwasa karo diwasa (ngoko lugu)

c. Sepuh karo sepuh (krama alus, ngoko andhap)

d. Diwasa karo sepuh/tuwa (krama alus)

e. Wong tuwa karo bocah (ngoko lugu)

Posting Komentar untuk "Basa sing digunakake nalika maragakake pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com