Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bab kang ora perlu digatekake nalika nindakake pacelathon, yaiku

Bab kang ora perlu digatekake nalika nindakake pacelathon, yaiku ....

a. praupan

b. intonasi

c. titi laras

d. lafal


Jawaban : c. titi laras


Pembahasan :

Wong kang nindakake pacelathon kudu nindakake bab-bab ing ngisor iki

a. Lafal utawa pakecapan basa

b. Intonasi yaiku dhuwur cendhake swara

c. Mimik utawa praupan

Posting Komentar untuk "Bab kang ora perlu digatekake nalika nindakake pacelathon, yaiku"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com