Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bab kang kudu digatekake nalika pacelathon, kejaba

Bab kang kudu digatekake nalika pacelathon, kejaba ....


a. umur

b. peprenah

c. surasane

d. drajat


Jawaban : c. surasane


Pembahasan :

Bab kang ana gayutane karo unggah-ungguh ana ing antarane: umur, peprenahan, drajat/pangkat, luhuring bebuden, keturunan, lan kenalan anyar

Posting Komentar untuk "Bab kang kudu digatekake nalika pacelathon, kejaba"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com