Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa kang kasebut metodhe impromtu ing sesorah

Apa kang kasebut metodhe impromtu ing sesorah?


Jawaban :

Metodhe impromptu yaiku metodhe kanthi spontan utawa langsung pamicara jlentrehake gagasan-gagasan ana ing ngarepe pamiarsa.

Posting Komentar untuk "Apa kang kasebut metodhe impromtu ing sesorah"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com