Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa kang diarani pacelathon

Apa kang diarani pacelathon?


Jawaban :

Pacelathon tegese omong-omongan wong loro utawa luwih, kekarone bisa gentenan minangka penutur lan mitra tutur (ana sing omong ana sing nanggapi/ngrungokake). Wong kang nindakake pacelathon kudu gatekake budi pekerti

Posting Komentar untuk "Apa kang diarani pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com