Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa bae bab kang kudu digatekake nalika nyemak pacelathon

Apa bae bab kang kudu digatekake nalika nyemak pacelathon?


Jawaban :

Bab kang kudu digatekake nalika nyemak pacelathon yaiku kaya ing ngisor iki.

a. Topik utawa bab kang diomongake ana ing pacelathon kuwi.

b. Sapa wong kang nindakake pacelathon.

c. Papan anggone nindakake pacelathon.

Posting Komentar untuk "Apa bae bab kang kudu digatekake nalika nyemak pacelathon"











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com