Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Gunane aksara Murda yaiku

Gunane aksara Murda yaiku

a) Kanggo nyerat huruf Kapital

b) Kanggo nyerat Huruf vokal

c) Kanggo mateni aksara

d) Kanggo menehi sandhangan ing aksara

e) Kanggo mangku aksara


Jawaban : A. Kanggo nyerat huruf Kapital






===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com