Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa sing diarani udhik-udhik

Apa sing diarani udhik-udhik


Jawaban :

Nyebar beras kuning karo dhuwit kang ana tampah mau minangka tandha amal lan sedhekah







===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com











===========***===========


Semoga Bermanfaat

Jangan Lupa Share, Komentar, dan Berikan Kritik Sarannya

Sekian Terima Kasih

By: purwomp.com